Revit is BIM software en bevat tools voor bouwkundig ontwerp, constructie en MEP- en bouwtechniek. Revit bestaat uit drie varianten: Revit Architecture, Revit Structure en Revit MEP.  Sinds versie 2017 bevat Revit alle varianten. 

Revit 2021

Met Revit Architecture kunt u op een natuurlijke en vrije manier bouwkundige ontwerpen maken en presenteren. De software kan al in een vroeg stadium worden ingezet, bijvoorbeeld bij het verkennen van ontwerpconcepten en ontwerpvormen. Veranderingen in het ontwerp worden automatisch in het hele project doorgevoerd.
Revit Structure biedt specifieke tools voor constructieontwerp en analyse. Revit MEP biedt tools voor het bouwen van systeemontwerpen en analyses. 

Waarom Revit?
Een aantal mogelijkheden op een rij:

  • Nauwkeurig en efficiënt modelleren.
  • Automatisch plattegronden, gevels, doorsneden en 3D weergaven bijwerken.
  • 3D visualisaties maken om een impressie te krijgen van een project.
  • Multidisciplinair samenwerken in één centraal 3D model. 

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij verzorgen ook Revit trainingen: Revit Architecture Basistraining, Revit Architecture Family training en Revit Maatwerktraining.
Eric Eelman, onze Revit specialist deelt regelmatig tips & tricks op het gebied van Revit en BIM. Kijk voor zijn artikelen op: BIM nieuwsBIM software overzicht

Breadcrumbs

Privacy- en Cookiebeleid