Revit is BIM software en bevat tools voor bouwkundig ontwerp, constructie en MEP- en bouwtechniek. Revit bestaat uit drie varianten: Revit Architecture, Revit Structure en Revit MEP. Vanaf de 2017 release zijn deze drie varianten gebundeld in één pakket: Revit. Dit betekent dat u als gebruiker over meer functies bevat.

Revit 2021

Met Revit Architecture kunt u op een natuurlijke en vrije manier bouwkundige ontwerpen maken en presenteren. De software helpt u bij het verkennen van ontwerpconcepten en ontwerpvormen in een vroeg stadium. Veranderingen in het ontwerp worden automatisch in het hele project doorgevoerd. Revit Structure biedt specifieke tools voor constructieontwerp en analyse. Revit MEP biedt tools voor het bouwen van systeemontwerpen en analyses. 

Revit is multidisciplinaire BIM-software waarmee hoogwaardigere en beter gecoördineerde ontwerpen gemaakt kunnen worden.

De ontwerpintentie efficiënt en nauwkeurig vastleggen in 3D

Gebruik Revit voor het maken van consistente, gecoördineerde bouwontwerpen en documentatie in hetzelfde model

  • Werk automatisch alle plattegronden, gevels, doorsneden, en 3D-weergaven bij.
  • Gebruik 3D-visualisatie om een project te bekijken voordat het is gebouwd.

Samenwerken  en coördineren van multidisciplinaire teams

  • Gebruik Revit tools voor bouwkundig ontwerp, MEP, bouwtechniek, detaillering, engineering en professionals in de bouw.
  • Laat deelnemers van allerlei disciplines gebruik maken van worksharing om het werk aan hetzelfde project te delen en op te slaan.

Analyses, simulaties en verbinding in de cloud om ontwerpen te verbeteren

  • Breid de functionaliteit van Revit verder uit met interoperabele software en diensten van Autodesk.
  • Pas workflows aan en breid ze uit met oplossingen die zijn aangepast door externe partners voor specifieke disciplines.
  • Verbind projectteams en gegevens op het BIM 360-platform.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij verzorgen ook Revit trainingen: Revit Architecture Basistraining, Revit Architecture Family training en Revit Maatwerktraining.

Eric Eelman, onze Revit specialist deelt regelmatig tips & tricks op het gebied van Revit en BIM. Kijk voor zijn artikelen op: BIM nieuwsterug

Breadcrumbs

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid