De Revit Basiscursus is voor architecten en bouwkundig tekenaars. Tijdens de cursus worden de basistechnieken van Revit Architecture behandeld, zodat je zelf een model in Revit kan opzetten. De Revit cursus duurt vijf dagen en wordt in kleine groepen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. Wij adviseren om 'ruimte' te laten tussen de eerste drie en de laatste twee cursusdagen. Zo kan de geleerde stof beter 'verwerkt' worden. Na afloop van de Revit training bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen, die betrekking hebben op onderwerpen die tijdens de Revit training zijn behandeld.

Inhoud Revit basiscursus 

  • User Interface: volledig vertrouwd raken met de User Interface van Revit.
  • Starten van een nieuw project: template kiezen, bouwlagen aangeven en stramienen plaatsen.
  • Bouwkundige objecten (families): plaatsen en aanpassen van bouwkundige objecten (families) zoals wanden, deuren, ramen, vliesgevels, kolommen, vloeren daken en trappen.
  • Bekijken van het model: werken met doorsnedes, gevelaanzichten en 3D weergaven.
  • Documentatie: plaatsen van annotaties, het gebruiken van ruimtefuncties met labels en legenda’s, opzetten van detaillering, weergeven van bruto en netto vloeroppervlak, opzetten van plotbladen en het gebruiken van view templates.
  • Opzetten van tabellen: gegevens uit Revit halen via tabellen. Voorbeelden hiervan zijn afmetingen, oppervlakten, volumes, aantallen, brandwerendheid en/ of materiaal.
  • Ontwerpen: creëren van een massa voor vormenstudies, bepalen bruto vloeroppervlakken en zonnestudies. De massa wordt tevens als basis gebruikt voor het snel creëren van een bouwkundig model.
  • Presentatie: het gebruiken van een 3d ‘doorsnede doos’, plaatsen van een camera en het renderen van het model
  • Families: alle objecten die geplaatst worden in Revit worden families genoemd. Tijdens de Revit basiscursus wordt in het kort het principe uitgelegd van de opbouw van families. Aangezien families de fundamenten vormen van de software, is het zeer aan te raden om tevens de Revit Family Training te volgen.


De Revit cursus kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, op locatie of online. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en Engelstalig. Wij zijn een officieel ATC (Autodesk Authorized Training Center). Na voltooiing van de Revit cursus ontvangt u een officieel Autodesk certificaat. 

Trainer
Eric Eelman is onze Application Engineer en geeft onder andere onze Revit cursussen. Hij heeft vijftien jaar ervaring als bouwkundig tekenaar. Naast het geven van trainingen verzorgt Eric support.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..