De Revit Family cursus is voor architecten en bouwkundig tekenaars. Er wordt gewerkt met Revit Architecture. Je leert hoe je bouwkundige objecten (families) kunt opzetten. De training duurt twee dagen. Het is mogelijk om ruimte te laten tussen de dagen, zodat er geoefend kan worden met de geleerde stof. Op de tweede dag is het mogelijk om gericht vragen te stellen. De cursus kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, op locatie of online. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en Engelstalig. Wij zijn een officieel ATC (Autodesk Authorized Training Center). Na voltooiing van de cursus ontvang je een officieel Autodesk certificaat. Na afloop van de training bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen, die betrekking hebben op onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld.

Cursusinhoud:

  • Referentievlakken- en lijnen: werken met referentievlakken- en lijnen, voor het opzetten van het raamwerk van een family.
  • Lengte- en hoekparameters: het aansturen van de referentievlakken en -lijnen met lengte- en hoekparameters.
  • Overige parameters: leren welke onderdelen van de family aangestuurd moeten worden en welke informatie de family moet bevatten.
  • 2D en 3D lijnen: leren welke functionaliteit beide lijnen hebben en wanneer ze worden toegepast.
  • Geometrie: het gebruiken van geometrievormen, zoals extrusions, blends en sweeps. De 3D vorm van een family wordt opgebouwd aan de hand van deze geometrievormen.
  • Categorieën en subcategorieën: Families worden door Revit herkend aan de hand van hun categorie. Onder categorieën vallen onder andere Doors, Windows, Columns en Furniture. Aan de hand van (sub)categorieën kunnen families of onderdelen daarvan in een weergave uitgezet worden. Tevens worden (sub)categorieën gebruikt voor het inregelen van lijndiktes.
  • Weergave-instellingen: de weergave van onderdelen aan- en uitzetten. Daarnaast leren om een familly per detailniveau te laten variëren (laag, middel en hoog).
  • Nesten van families: informatie van geneste families op juiste wijze doorlinken. Families kunnen in andere families toegepast worden (=nesten). Dit bespaart werk en verhoogt de eenduidigheid van de families, wat zeer belangrijk is voor het extraheren van informatie uit een project

 

 

Trainer
Eric Eelman is onze Application Engineer. Hij heeft vijftien jaar ervaring als bouwkundig tekenaar.  Naast het geven van trainingen verzorgt Eric support.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..