De nieuwe tussentijdse Autodesk® Revit® versie 2021.1 is uit en deze biedt nieuwe functies, upgrades om de mogelijkheden uit te breiden en tegelijkertijd opties om problemen bij BIM-projecten te verminderen.

In deze blog geven wij regelmatig leuke nieuwigheden en handige tips over SketchUp Pro. Deze keer gaat het over: Lines - Guide Lines, Line Types.

Wat is het?

In Revit 2021 is er een verandering in de realistische visuele stijl (Realistic) doorgevoerd. In eerdere versies van Revit paste de Realistic Visual Style weergaves van materialen toe op de elementen in het model. In Revit 2021 worden in realistische weergaven en lichteffecten op het beeld toegepast (en dus niet op de elementen) terwijl u door het model beweegt. De nieuwe Realistic Visual Style past in real-time rendering toe op een weergave. In plaats van te wachten op een gerenderde view, kan nu gewoon de visuele stijl ingesteld worden op Realistic. Deze nieuwe Realistic Style combineert de materiaaleigenschappen van oude Realistic Style met de lichtkenmerken van de Ray Trace Style en geeft deze in real time weer.

In deze blog worden handige tips en shortcuts behandeld om de workflow in Revit makkelijker en sneller te maken. Met deze keer uitleg over Override Graphics in View.

In deze blog geven wij regelmatig leuke nieuwigheden en handige tips over SketchUp Pro. Met deze keer: Make Unique Materials, Textures & Components

In deze blog worden handige tips en shortcuts behandeld om de workflow in Revit makkelijker en sneller te maken. Met deze keer meer over het gebruik van Constraints.

Meer informatie over wat en welke constraints er zijn en hoe ze werken kan op het Autodesk Knowledge Network gevonden worden.

In deze blog geven wij regelmatig leuke nieuwigheden en handige tips over SketchUp Pro. Met deze keer meer informatie over kleuren en materialen.

Op 2 juni 2020 heeft SketchUp ontwikkelaar Trimble een grote verandering aangekondigd in de manier waarop klanten SketchUp producten kunnen kopen. Vanaf 4 november 2020 zullen SketchUp Pro Classic, Permanente Licenties en Maintenance-vernieuwingen niet meer verkrijgbaar zijn.

Autodesk heeft afgelopen maand het Autodesk Account aangepast en enkele wijzigingen in het gebruikersbeheer aangebracht om de gebruikerservaring te verbeteren.

In deze blog geven wij regelmatig leuke nieuwigheden en handige tips over SketchUp Pro. Met ditmaal meer over de assen.

Pagina 1 van 6

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid