Lumion is speciaal gemaakt voor architecten om bijvoorbeeld SketchUp modellen te visualiseren.
 
Met brede compatibiliteit tussen Lumion en SketchUp en realtime rendering is het eenvoudig om een workflow van modellering naar rendering te creëren die snel en productief is. 
Terwijl u aan uw model in SketchUp aan het werken bent, kunt u deze tegelijkertijd bekijken in de prachtige omgevingen van Lumion, compleet met fotorealistische klimaatomstandigheden en natuurlijke verlichting, interieur- en buitenmeubilair uit de Lumion bibliotheek. Ook is het mogelijk om geavanceerde effecten toe te voegen voor bijvoorbeeld een filmische weergave.
 
 
SketchUp en Lumion material editor
 
Waarom Lumion in combinatie met SketchUp? 
• Creëer direct renders van hoge kwaliteit op elk moment in het proces 
• Render uw model in realtime met Lumion LiveSync 
• Gebruik meer dan 1.350 realistische Lumion materialen in uw ontwerp 
• Creëer eenvoudig een real life of conceptuele omgeving met Lumion’s bibliotheek met meer dan 6.900+ items.
• Maak binnen enkele minuten afbeeldingen van hoge kwaliteit en maak video’s binnen enkele uren 
• Maak 360° panorama afbeeldingen voor interactieve presentaties en VR
 
Lumion render SketchUp en Lumion
 
 
Twee manieren om SketchUp-modellen te importeren in Lumion:
 
1. Realtime rendering met LiveSync: Lumion LiveSync voor SketchUp is een gratis realtime rendering plugin. Wijzingen in een 3D model worden direct getoond in Lumion, zodat u kunt zien hoe het ontwerp eruit zou zien in de werkelijke of conceptuele omgeving.  U kunt de gratis plug-in downloaden in de SketchUp Extension Warehouse: Lumion LiveSync for SketchUp | SketchUp Extension Warehouse
 
2. Exporteren van SketchUp naar Lumion : Lumion is compatibel met bijna alle 3D ontwerpsoftwareprogramma's en biedt naadloze import van native SketchUp (.skp) bestanden. Als u een model als een ander bestandstype wilt exporteren, zoals DWG, COLLADA of FBX, maakt de brede compatibiliteit van Lumion het eenvoudig om al uw modellen in één Lumion project te importeren.  Wilt u enkele wijzigingen aanbrengen in uw SketchUp-ontwerp? Met slechts een klik kunt u het model opnieuw laden in uw Lumion project zonder uw eerdere werk te verliezen.
 
 
Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op: 020 - 314 44 10. Het is mogelijk om Lumion 14 dagen gratis te proberen: download Lumion trial.
 
Extra informatie: