3D Warehouse is vernieuwd. 

Image search
Plaats een afbeelding in de zoekbalk en de krachtige AI zoekmachine doet de rest. Zo kun je eenvoudig echte texturen en kant en klare objecten aan een SketchUp model toevoegen. 

Snel 3D modellen ontdekken
In 3D Warehouse kun je zoeken naar 3D modellen met behulp van afbeeldingen. Je hoeft dus geen tekst in de zoekbalk in te voeren. Zelfgemaakte foto's kun je ter inspiratie in de zoekmachine slepen. Vervolgens worden er ideale matches getoond.  3D Warehouse zoekopdrachten bevatten echte producten van fabrikanten. Maak ook gebruik van Live Components die parametrisch kunnen worden aangepast aan de ontwerpvereisten.

Ontdek snel 3D modellen

Makkelijk materialen vinden
Je kunt nu eenvoudig materialen en textuurstalen vinden met behulp van trefwoorden. Typ de naam van het materiaal in de zoekbalk en klik op het tabblad Materialen. 

Materialen

Toegang via dekstop, mobiel en internet
Wanneer je bent aangemeld met het Trimble ID kun je via verschillende devices toegang krijgen tot 3D Warehouse. Wanneer je 3D Warehouse start binnen een SketchUp project, is de opgeslagen inhoud direct toegankelijk voor gebruik rechtstreeks in het model, waardoor de workflow wordt versneld.

Overige functies

  • Bekijk augmented reality weergave van lichtgewicht modellen onder 10 MB en 200.000 polygonen. 3D Warehouse converteert je creaties automatisch naar USD- en GLB-indeling en biedt een deelbare QR-code. 
  • Filter zoekresultaten voor producten en modellen

De functies van 3D Warehouse zijn beschikbaar voor SketchUp gebruikers met een actieve subscription.