Cursuslokaal

Wij geven nu al onze cursussen en trainingen online. Hiervoor werken wij met Microsoft Teams. Als dit niet mogelijk is, dan kijken we naar andere opties zoals Google Hangouts of Teamviewer. Vooraf plannen we een testsessie in. Wij verzorgen reguliere- en maatwerktrainingen. De tijdsduur is afhankelijk van uw wens en het type training. Meerdaagse trainingen worden per halve dag gegeven. Wellicht kunt u deze 'thuiswerkperiode' optimaal gebruiken door een online cursus of training te volgen. 

Visualisatie is een belangrijk onderdeel van projecten geworden. Met de diverse soorten software kan een project worden opgezet, of een ontwerp uit een ander pakket kan worden opgepakt en verder worden verduidelijkt. De kracht van visualisatie is daarnaast veelal een basis voor een goede presentatie van het project.

Hieronder een overzicht van de trainingen die wij verzorgen voor software welke gebruikt wordt voor visualisatie. Omdat visualisatie een specialisme op zich is, worden de meeste van deze trainingen gegeven door onze collega's bij 3DStudio.nl. Dit is de visualisatietak van MacroCad.

Kijk voor al onze visualisatie trainingen ook op: http://3dstudio.nl/trainingskalender of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.  

 

 

 

Breadcrumbs

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid