Autodesk is overgestapt naar het named users model. Dit betekent dat licenties op naam van de gebruiker staan. Gebruikers met een stand-alone maintenance licentie, een netwerk maintenance licentie of een multi-user subscription moeten switchen naar een single-user subscription. Dit gaat als volgt:

1. Voeg gebruikers toe in uw Autodesk Account: gebruikers toevoegen Autodesk Account
  2. Voeg gebruikers toe aan een subscription: gebruikers toevoegen aan subscriptions
  3. Update uw licentie naar een named user subscription (geldt alleen als u overstapt vanaf een netwerk maintenance licentie of een multi-user subscription):
    update naar named user subscription
  4. Laat gebruikers zien hoe ze kunnen inloggen: inloggen

Lees meer op: https://knowledge.autodesk.com/customer-service/account-management/transition-to-named-user/how-to-transition

Uitleg configureren van uw named user licentie
Windows tool om een NLM licentie om te zetten naar named user:
https://knowledge.autodesk.com/customer-service/account-management/transition-to-named-user/update-named-user-license

Let op
Als een contract is geswitcht naar named users, dan heeft u 30 dagen de tijd om gebruikers aan te maken.

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid