Kijk voor onze andere cursussen op:

Rhino cursussen V-Ray trainingenVisualisatietrainingen

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30

Revit Basiscursus

Revit basis
0
realistic_views_Revit
Datum: 29 november 2022 09:30

Cursusoverzicht

De Revit Architecture Basistraining is voor architecten en bouwkundig tekenaars. De training duurt vijf dagen. Wij adviseren om de cursusdagen niet aaneensluitend te plannen. Voor het verwerken van de geleerde stof, is het raadzaam om ruimte te laten tussen de eerste drie en de laatste twee cursusdagen. De cursus wordt in kleine groepen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. De training kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online. Er is zowel Nederlandstalig als Engelstalig cursusmateriaal. Wij zijn een officieel ATC (Autodesk Authorized Training Center). Iedere cursist ontvangt een officieel Autodesk Certificaat na voltooiing van de cursus. Na afloop van de training bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen, die betrekking hebben op onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld.

 

Cursusinhoud

  • User Interface: volledig vertrouwd raken met de User Interface.
  • Starten van een nieuw project: template kiezen, bouwlagen aangeven en stramienen plaatsen.
  • Bouwkundige objecten (families): plaatsen en aanpassen van bouwkundige objecten (families) zoals wanden, deuren, ramen, vliesgevels, kolommen, vloeren daken en trappen.
  • Bekijken van het model: werken met doorsnedes, gevelaanzichten en 3D weergaven.
  • Documentatie: plaatsen van annotaties, het gebruiken van ruimtefuncties met labels en legenda’s, opzetten van detaillering, weergeven van bruto en netto vloeroppervlak, opzetten van plotbladen en het gebruiken van view templates.
  • Opzetten van tabellen: gegevens uit Revit halen via tabellen. Voorbeelden hiervan zijn afmetingen, oppervlakten, volumes, aantallen, brandwerendheid en/ of materiaal.
  • Ontwerpen: creëren van een massa voor vormenstudies, bepalen bruto vloeroppervlakken en zonnestudies. De massa wordt tevens als basis gebruikt voor het snel creëren van een bouwkundig model.
  • Presentatie: het gebruiken van een 3d ‘doorsnede doos’, plaatsen van een camera en het renderen van het model
  • Families: alle objecten die geplaatst worden in Revit worden families genoemd. Tijdens deze cursus wordt kort het principe uitgelegd van de opbouw van families. Aangezien families de fundamenten vormen van de software, is het zeer aan te raden om tevens de Family Training te volgen.


Trainingskalender
29, 30 november, 5, 12 en 15 dec.

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Benodigde voorkennis
geen

 

Alle datums


  • 29 november 2022 09:30

Powered by iCagenda

Privacy- en Cookiebeleid