De Revit Basiscursus is voor architecten en bouwkundig tekenaars. U leert de basistechnieken van Revit Architecture. De training duurt vijf dagen en wordt in kleine groepen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. Wij adviseren om de cursusdagen niet aaneensluitend te plannen. Voor het verwerken van de geleerde stof, is het raadzaam om ruimte te laten tussen de eerste drie en de laatste twee cursusdagen. De cursus kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en Engelstalig. Wij zijn een officieel ATC (Autodesk Authorized Training Center). Na voltooiing van de cursus ontvangt u een officieel Autodesk certificaat. Na afloop van de training bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen, die betrekking hebben op onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld.

Cursusinhoud:

  • User Interface: volledig vertrouwd raken met de User Interface.
  • Starten van een nieuw project: template kiezen, bouwlagen aangeven en stramienen plaatsen.
  • Bouwkundige objecten (families): plaatsen en aanpassen van bouwkundige objecten (families) zoals wanden, deuren, ramen, vliesgevels, kolommen, vloeren daken en trappen.
  • Bekijken van het model: werken met doorsnedes, gevelaanzichten en 3D weergaven.
  • Documentatie: plaatsen van annotaties, het gebruiken van ruimtefuncties met labels en legenda’s, opzetten van detaillering, weergeven van bruto en netto vloeroppervlak, opzetten van plotbladen en het gebruiken van view templates.
  • Opzetten van tabellen: gegevens uit Revit halen via tabellen. Voorbeelden hiervan zijn afmetingen, oppervlakten, volumes, aantallen, brandwerendheid en/ of materiaal.
  • Ontwerpen: creëren van een massa voor vormenstudies, bepalen bruto vloeroppervlakken en zonnestudies. De massa wordt tevens als basis gebruikt voor het snel creëren van een bouwkundig model.
  • Presentatie: het gebruiken van een 3d ‘doorsnede doos’, plaatsen van een camera en het renderen van het model
  • Families: alle objecten die geplaatst worden in Revit worden families genoemd. Tijdens deze cursus wordt kort het principe uitgelegd van de opbouw van families. Aangezien families de fundamenten vormen van de software, is het zeer aan te raden om tevens de Family Training te volgen.

 

Trainer
Eric Eelman is onze Application Engineer. Hij heeft vijftien jaar ervaring als bouwkundig tekenaar.  Naast het geven van trainingen verzorgt Eric support.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Overzicht Revit trainingen

Breadcrumbs

Privacy- en Cookiebeleid