Tijdens de Autodesk Revit Architecture Certified Professional Examen Training wordt u, aan de hand van de onderwerpen die in de test kunnen zitten, voorbereid op het maken van de test. De training duurt een dag. De cursus kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en Engelstalig. Wij zijn een officieel ATC (Autodesk Authorized Training Center). Na voltooiing van de cursus ontvangt u een officieel Autodesk certificaat. Na afloop van de training bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen, die betrekking hebben op onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld.

Cursusinhoud:

  • Revit onderwerpen: Opfrissen van de kennis over verschillende geavanceerde onderwerpen van Revit, zoals de gebruikersinterface, documenteren, elementen, modelleren, views en families.
  • Voorbereiding: Uitleg over welke systeemeisen er zijn om de test te maken, welke hulpmiddelen gebruikt mogen worden en hoe de test opgebouwd is.
  • Proefexamen: Het maken van een aantal proefvragen ter voorbereiden op de test.
  • Test: Aan het eind van de dag is er gelegenheid om het examen te maken.

 

Trainer
Eric Eelman is onze Application Engineer. Hij heeft vijftien jaar ervaring als bouwkundig tekenaar.  Naast het geven van trainingen verzorgt Eric support.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overzicht Revit trainingen