zoek en vind

SketchUp V Ray afbeelding 1
Chaos V-Ray is een populair renderengine, waarmee super realistische renderingen en animaties gemaakt kunnen worden.
 
 
V-Ray 6 voor SketchUp opent een nieuw hoofdstuk in ontwerp ontwikkeling en samenwerking. Vanaf nu is het mogelijk om Enscape scenes te renderen met V-Ray. Zo kun je in Enscape vrij door je model lopen en daarna in V-Ray de hoogste kwaliteit fotorealisme halen.
Met de nieuwe Chaos Cloud Collaboration kan de voortgang en feedback op de renders worden gedeeld. Ook kan het nieuwe daglicht systeem, dat direct samenwerkt met de instellingen in SketchUp, nu ook worden uitgebreid met aanpasbare en animeerbare wolken!. Maak complexe geometrische patronen voor materialen met V-Ray Enmesh en krijg nog meer realisme door de nieuwe materiaal lagen!
 
Vanaf versie 6 kan V-Ray niet meer alleen voor SketchUp gekocht worden. In plaats daarvan kun je een subscription kiezen. Er zijn 3 opties:
  • Chaos V-Ray Solo: geeft toegang tot V-Ray en Cosmos op 1 systeem (node-locked)
  • Chaos V-Ray Premium: geeft toegang tot: V-Ray, Cosmos, Phoenix, Vantage, VRScans, Chaos Cloud en Player en dat als floating licentie
  • Chaos V-Ray Enterprise: dit is gelijk aan Premium, maar pas beschikbaar vanaf 5 licenties en biedt daarbij een korting.

De licentie voor V-Ray maakt het nu mogelijk om V-Ray te gebruiken met SketchUp, maar ook met Revit, Rhino, 3ds Max, Maya, Houdini, Cinema4D, Nuke en Unreal Engine!

Probeer het nu en vraag bij ons een gratis trial versie aan!

Voor meer informatie over de nieuwe mogelijkheden van V-Ray in SketchUp: kijk hier.

Wij geven ook V-Ray trainingen en support. Kijk voor meer informatie op onze specifieke V-Ray website: vray.nl of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.
 
V Ray6 Skp Rh Procedural Clouds