zoek en vind

De afgelopen tijd zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in de 3D Warehouse.

Een overzicht van de wijzigingen:

 • Donkere Modus
  Deze nieuwe weergave-instelling is prettig voor de ogen. Het contrast zorgt ervoor dat 3D elementen op het scherm beter zichtbaar zijn wanneer u naar modellen of collecties bladert. De lagere helderheidinstelling kan vermoeidheid van de ogen verminderen, daarnaast verbruikt het ook minder energie. 
  Instellen van de Donkere Modus:
  1. Ga naar de 3D Warehouse.
  2.  Plaats de muisaanwijzer op je avatarmenu (rechtsboven) en klik op 3D Warehouse Settings
  3. Scrol naar de onderkant van de pagina Instellingen om Theming te zoeken.
  4. Plaats een vinkje in het vakje naast Enable Dark Theme en klik op Save.
   Nadat u uw instellingen hebt gewijzigd, onthoudt 3D Warehouse automatisch uw voorkeuren wanneer u zich de volgende keer aanmeldt.

   Dark Mode

 

 • AR View
  Het is nu mogelijk om 3D Warehouse modellen via een QR code in augmented reality (AR) weer te geven.Alles is mogelijk met AR weergave. Upload een model naar SketchUp's 3D Warehouse en deel het in een nieuwe dimensie met iedereen.

  Het gebruik van een QR-code om 3D modellen in AR te bekijken is eenvoudig en toegankelijk. Veel mobiele telefoons en tablets ondersteunen de technologie al.
  Volg onderstaande stappen om AR-weergave in uw workflow te gaan gebruiken:

  1. Ga naar de 3D Warehouse.
  2. Zoek op uw desktop of laptop naar een 3D-model dat u in uw ruimte wilt zien.
  3. Uw zoekresultaat wordt weergegeven.
  4. Klik op de modelnaam om naar de pagina met modeldetails te gaan.
  5. Hier ziet u een nieuwe knop: View in AR. Klik daarop en een QR code verschijnt.
  6. Gebruik een mobiele apparaat om een foto van de QR-code te maken.
  7. Stuur de QR-code naar uw klanten of vrienden zodat zij deze kunnen gebruiken voor de AR weergave

 

 • Vernieuwde zoektool
  Het vinden van de juiste modellen in 3D Modellen is nu een stuk eenvoudiger geworden. Met de nieuwe, geĆÆntegreerde zijbalk voor zoeken kunt u direct filteren Daardoor is het gemakkelijk om uw zoekopdracht met een muisklik opnieuw te definiĆ«ren. Geavanceerd zoeken is altijd een onderdeel geweest van zoeken binnen de 3D Warehouse maar deze set tools was wat moeilijk te vinden en te gebruiken. Op basis van suggesties en feedback van gebruikers is de tijd die nodig is voor het zoeken naar modellen van hoge kwaliteit verkort en het algehele zoekproces vereenvoudigd. Dit is gedaan door de meest handige functies van de oude geavanceerde zoekfunctie voortaan in het midden op de nieuwe pagina met zoekresultaten te plaatsen. Terwijl u nu zoekt, kunt u direct filteren en sorteren op bestandsgrootte of complexiteit, of uw resultaten beperken tot alleen door de fabrikant gemaakte of modellen met geolocatie. En nu is het ook mogelijk om uw oorspronkelijke zoekterm te wijzigen door trefwoorden toe te voegen of te verwijderen om modellen van een bepaalde titel of auteur te vinden. Filter uw zoekopdracht op bestandsgrootte of complexiteit door de schuifregelaars in te schakelen. Met deze en toekomstige aanpassingen wordt de 3D Warehouse steeds uitgebreider maar toch makkelijker te gebruiken.

Neem voor meer informatie contact op met Eric Eelman: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.