Onlangs is de nieuwe versie van Vault uitgekomen. Dinant, onze CAD en DMS specialist, vertelt meer over Vault 2024.

Map kopiëren
Met deze nieuwe functie kun je eenvoudig en snel een nieuw project instellen door te starten met een bekende mappenstructuur. Het is mogelijk om de oorspronkelijke structuur van een map te kopiëren, inclusief submappen, mapmachtigingen en eigenschappen. Hiermee kunnen gegevens snel georganiseerd worden en teams geholpen worden met het toepassen van technische standaarden.

 Vault map kopiëren

 

Geautomatiseerde CAD formaten voor documentbeheer
Net als bij het automatisch maken van PDF’s kun je met Vault DXF- en STEP-bestanden publiceren en beheren. Dit kan worden geactiveerd door een levenscyclusstatus of handmatig via de werkbalk en het contextmenu. De bestanden kunnen vervolgens worden opgeslagen in Vault of extern in een aangewezen gedeelde map die de Vault mapstructuur nabootst.

 geautomatiseerde CAD formaten

 

Peer review voor lifecycle overgangen
Bij het goedkeuren van ontwerpen kan er een peer review controle worden gedaan voordat een statuswijziging kan plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat iemand anders in het team het ontwerp moet beoordelen voordat het naar de volgende status in het proces mag gaan.

Peer review
Opmerking: Engineer moet afgetekend zijn met D.V. anders geen Released state. Zo kunnen er meerdere regels gemaakt worden.


Verbeteringen voor back-up en herstel

Het is mogelijk om selectief een back-up te maken van kluis- en bibliotheekdatabases. Je kan er voor kiezen om alleen een backup te maken van databases zonder bestanden. Het is ook mogelijk om aan te geven van welke kluis en bibliotheken een back-up gemaakt moet worden.

 Verbeteringen voor back up en herstel


Het is mogelijk om een bestaande locatie voor het bestandsarchief te gebruiken tijdens de herstelbewerking. Er is ook een optie om de validatie van het bestandsarchief uit te sluiten tijdens een herstel. Hierdoor wordt de herstelbewerking sneller voltooid en kan de validatie van het bestandsarchief later worden uitgevoerd.

 

Backup en restore wizard

 

De kluis kan omgeleid worden naar een nieuwe bestandsopslaglocatie. Hierdoor kan de beheerder een nieuwe locatie voor het bestandsarchief voorbereiden, terwijl het bestaande bestandsarchief wordt gebruikt. Zodra de nieuwe locatie klaar is, kun je een kluis omleiden naar de nieuwe locatie, zonder dat er tijdens de bewerking bestanden verplaatst hoeven te worden.

Move file store

Inventor ontwerpgegevens en sjabloonbeheer
CAD beheerders kunnen nu eenvoudig Inventor ontwerpgegevens en ontwerpsjablonen maken en implementeren voor gebruikers, rechtstreeks vanuit Vault.

Thin client verbeteringen in Autodesk Vault 2024
Er is een mogelijkheid om eenvoudig rijen uit te vouwen of samen te vouwen in een boomstructuurweergave op de pagina met bestand- en itemdetails.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.