zoek en vind

V-Ray 6 voor Rhino & SketchUp

V-Ray 6 voor Rhino en SketchUp is beschikbaar. 

In deze nieuwe versie zitten een aantal leuke nieuwe mogelijkheden. Het belangrijkste is misschien wel, dat er geen verschil meer zit in de renderinstellingen tussen het gewone renderen en de interactieve render, die u kan laten renderen terwijl u tekent. Hiermee wordt V-Ray nog makkelijker in gebruik!

Naast materiaalverbeteringen (thin film/betere translucency) en nieuwe modellen in de Cosmos browser, heeft V-Ray nu ook een Enscape compatibiliteit. Dit betekent dat het mogelijk is om vanuit de laatste versie van Enscape, met één klik op de knop, uw model te renderen in V-Ray. Om dit mogelijk te maken zal ook de bibliotheek van Enscape toegevoegd gaan worden aan Cosmos.
Verder is het nu mogelijk om zonder HDRI, dus met de gewone zon ook wolken te renderen. Deze kunnen ook automatisch geanimeerd worden. Verder is er het Enmesh object. Hiermee kunt u een 3D basisvorm over een vlak verspreiden. Dat kan op grote schaal om bepaalde bouwkundige structuren te laten zien, maar ook op kleine schaal om zo de geweven draad in een stof te laten zien.

Neem voor meer informatie contact op met Stefan Twigt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 - 314 44 10. 

Privacy- en Cookiebeleid