zoek en vind

V-Ray 6 voor 3ds Max beta

Voor alle gebruikers van 3ds Max is er nu de mogelijkheid om de volgende versie van V-Ray, versie 6, te proberen tijdens deze beta periode.

De verwachting is dat het niet heel lang zal duren voordat de definitieve versie beschikbaar is. Stefan Twigt vertelt er meer over.

In deze nieuwe versie zien we onder andere volumetrische wolken in het daylight-system. Hiermee kan men heel realistische luchten maken zonder een HDRI te gebruiken. Verder is Chaos Scatter toegevoegd, waardoor een complete complexe verspreiding van items gemaakt kan worden. Denk hierbij aan het maken van een enkele tuin tot een compleet landschap met bergen, bossen en andere planten.

Wanneer de planten uit Chaos Cosmos (gratis bij V-Ray) gecombineerd worden met Chaos Scatter,  dan is het mogelijk om hier mooie natuurlijke omgevingen mee te maken die ondanks de complexiteit toch nog goed te renderen zijn! Ook nieuw in deze versie is de Enmesh modifier, waarmee een object omgezet kan worden naar een vorm die over een oppervlak verspreid kan worden. Denk hierbij aan het vullen van een vlak met ringetjes om een maliën-harnas te maken of misschien alleen aan lantarenpalen over een golvende gekromde weg. Uiteraard is er meer en zal er meer gaan komen.

Voor iedereen die de updatemogelijkheden wil weten, neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 - 314 44 10.

Privacy- en Cookiebeleid