V-Ray 5 voor Rhino

Voor iedereen dit met Rhino werkt, is nu ook de laatste versie van V-Ray 5 beschikbaar. 

Deze versie heeft diverse grote voordelen ten opzichte van oudere versies, zoals:

  • Nieuwe materiaalbibliotheek
  • Beter standaardmateriaal
  • Nieuwe framebuffer met Lightmixer en Compositor
  • Light-generator
  • V-Ray Vision (met live link)

De lightmixer maakt het mogelijk om tijdens en na het renderen, de instellingen (intensiteit en kleur) van alle lichtbronnen nog aan te passen. Hierdoor kan met één keer renderen een dag-, avond- en nachtscene worden gerenderd. Met de Light-generator kunnen in een handomdraai diverse mogelijke belichtingsscenario’s voor uw camerastandpunt worden gemaakt. Ook zit  V-Ray Vision in deze versie. Hiermee kunt u in realtime door het model lopen, deze in Rhino aanpassen en de aanpassingen kunt u direct zien in 3D. Hierdoor wordt het nog makkelijker en duidelijker wat de impact van een wijziging zal zijn (nog voordat deze wordt gerenderd). Vanuit V-Ray 5 kunt u .vrscene bestanden exporteren en gebruiken in Vantage. Dit is een soort V-Ray Vision, maar dan voor nog grotere datasets en een betere materiaalweergave. Lees meer over Vantage

Omdat het verschil met V-Ray NEXT en oudere versies nogal groot is, adviseren wij wel om een updatetraining bij ons te volgen. Deze wordt online gegeven en duurt ongeveer twee uur. Hierna kunt u direct aan de slag. 

Neem voor meer informatie contact op met Stefan Twigt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 -314 44 10. 

zoekfunctie

Privacy- en Cookiebeleid