zoek en vind

Twinmotion 2022.2

Epic Games heeft de nieuwe release van Twinmotion uitgebracht, versie 2022.2.
 
Deze versie bevat nieuwe features waaronder Sketchfab integratie, ultrahoge resolutie export, HDRI backdrop en meer. De vernieuwingen op een rij:
 
 • Geïntegreerde Sketchfab bibliotheek
  Het bekende 3D platform Sketchfab is nu geïntegreerd in de Twinmotion bibliotheek. Hierdoor is er drag-and-drop toegang tot meer dan 660.000 gratis 3D objecten in vier rechtenvrije categorieën.
 • 660 Nieuwe objecten
  Er zijn nieuwe hightech objecten, muziekinstrumenten, tuinvoorwerpen, entertainmentobjecten en sportartikelen toegevoegd, samen met meer dan 200 poserende mensen, in de categorieën winter, winkelen, kinderen en sport.
 • Lichten importeren vanuit ontwerpsoftware.
  Lampen in Datasmith scènes worden nu geïmporteerd als Twinmotion lampen, waardoor onnodige aanpassingen worden vermeden en de getrouwheid ten opzichte van de oorspronkelijke scène toeneemt.
 • Getegelde rendering in ultrahoge resolutie:
  U kunt afbeeldingen en video's met een zeer hoge resolutie (tot 64K) renderen met behulp van een getegelde renderingtechniek. Deze functie is ideaal voor content die bedoeld is voor grote schermen, zoals billboards en videowanden, omzeilt de beperkingen van het GPU-geheugen en maakt uitvoer in hoge resolutie mogelijk, zelfs op computers met lagere specificaties
 • Panorama uitvoer in hogere resolutie.
  U kunt nu Panorama's en Panorama Sets exporteren met een resolutie van maar liefst 16K voor een natuurgetrouwe en meeslepende ervaring.
 • Complexere presentaties in Twinmotion Cloud
  Twinmotion heeft een verhoogde limiet op RAM- en VRAM-gebruik, waardoor u complexere en gedetailleerdere presentaties kunt maken en inzetten op het cloudplatform.
 • HDRI backdrop
  Met de nieuwe HDRI Backdrop functie kunt u een model in de context van een omgeving of studio plaatsen en de belichting op het model realistisch laten beïnvloeden. In tegenstelling tot de HDRI Skydome bevat deze functie een grondvlak dat schaduwen kan opvangen.
 • Honderden HDRI-omgevingen en studio-instellingen
  Er zijn 258 nieuwe HDRI-omgevingen die zowel een achtergrond bieden als het model belichten. Bovendien zijn er 30 nieuwe studio HDRI's toegevoegd die geschikt zijn voor productshots. U kunt hierbij de horizon, de schaal en de rotatie van het beeld naar wens aanpassen.
 • Natuurlijke plaatsing van objecten
  Deze nieuwe (experimentele) tool zorgt ervoor dat objecten binnen de real time viewport zich houden aan zwaartekracht en andere fysieke regels. U kunt daardoor objecten gewoon op een natuurlijke manier in de scene plaatsen en ze laten botsen en tuimelen volgens hun objectgrenzen.
 
Alle nieuwe versies van Twinmotion zijn nog tot en met 31 december 2022 gratis beschikbaar voor alle gebruikers van Twinmotion onder Epic Games. De download voor de nieuwste versie zal automatisch beschikbaar zijn bij het opstarten van de Epic Games Launcher. Neem voor meer informatie contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 - 314 44 10. 

 

Privacy- en Cookiebeleid