zoek en vind

SketchUp & interieurontwerp

SketchUp biedt veel mogelijkheden voor interieurontwerpen. 

Keukens, baden, huisrenovaties en interieurs kunnen met SketchUp tot leven worden gebracht. 

Efficiënt ontwerpen
In de SketchUp 3D Warehouse staan ontzettend veel 3D modellen die echte producten vertegenwoordigen en beschikbaar zijn om gratis te downloaden. U kunt productmodellen zoeken van fabrikanten en deze rechtstreeks in een project plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende type gootstenen of banken visualiseren, zodat u samen met de klant een goede keuze kunt maken. 

Creëer prachtige renderingen
Modellen kunt u er zeer realistisch laten uitzien of als een handschets bijvoorbeeld. Upload uw eigen handstreken (via StyleBuilder) of kies uit de meegeleverde stijlen van SketchUp om een warme look and feel te creëren. Of gebruik één van de vele beschikbare extensies om verbluffende fotorealistische afbeeldingen te creëren. 

2. Disc Interiors S3 Renderings

Verkoop en marketing
SketchUp is een handige tool voor het maken van prachtige output voor verkoop en marketing. Van gedetailleerde bouwkundige tekeningen tot kleurrijke afbeeldingen.

3. SU2021 Web Industry Kitchen S4

Workflow verbeteren
Met SketchUp kunt u tekeningensets en documenten maken die alle informatie bevattenvoor het bestellen van nderdelen en materialen. Genereer gedetailleerde rapporten zoals kostenramingen en planningen door rapporten rechtstreeks vanuit uw model te exporteren. Geef uw klanten op kantoor of op locatie een virtuele rondleiding door het model met behulp van het assortiment MR/AR/VR en mobiele apps.

3. SU2021 Web Industry Kitchen S5 2x3 Transparent

SketchUp in interieurontwerp
De eerdergenoemde tools zijn maar een paar van de mogelijkheden.  Bent u geïnteresseerd in SketchUp, probeer het dan 30 dagen gratis en ontdek hoe SketchUp u kan helpen in uw ontwerpproces of neem contact met ons op over de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 - 314 44 10. Download SketchUp | Free Trial of 3D Modeling Software (EN) of via SketchUp Downloads (NL)

 

Privacy- en Cookiebeleid