zoek en vind

Revit: Visibility Settings  

Dit keer geeft Eric Eelman een tip over de Visibility Settings in Revit.

Via Visibility Graphics kunnen de weergave-instellingen van objecten gewijzigd worden. Zo kunnen bijvoorbeeld alle objecten binnen een bepaalde categorie in een bepaalde kleur worden weergegeven, waardoor families snel en makkelijk te herkennen zijn. Selecteer eenvoudig de gewenste categorie en verander de lijnen/patronen in de door u gewenste kleur, dikte en type. Door op het plusteken te klikken kunnen de subcategorieën weergegeven worden om deze apart in te stellen.

 17 Visibility Settings 1

In de bovenstaande schermafbeelding is de weergave voor alle kolommen zo ingesteld dat de lijnen van Projection/Surface weergave in de kleur rood worden weergeven. Deze instellingen zijn View specifiek en hebben alleen invloed op de geopende View. Wanneer objecten in de View doorgesneden worden, zal de instelling hiervoor in de rij Cut gebruikt worden. Als in de View de weergave van een element een aanzicht (ook 3D) is, dan geldt hiervoor de instelling bij Projection/Surface.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Privacy- en Cookiebeleid