zoek en vind

Revit views

Deze Revit tip gaat over het werken en wisselen tussen Views. 

 19 views 1

19 views 2 19 views 3

Meestal is een enkele View niet voldoende om een model volledig te begrijpen. Daarom is het belangrijk om eenvoudig tussen de verschillende en nieuwe Views te kunnen wisselen, zoals bijvoorbeeld naar een doorsnede vanuit een plattegrond door een Section te plaatsen en deze met de rechtermuisknop te selecteren en met Go to View te openen. Of naar een 3D weergave te gaan via View > 3D View. Ook kan View > Switch gebruikt worden om tussen Views te wisselen en View > Close Hidden om alle verborgen Views af te sluiten.

 19 views 4

Views kunnen ook geopend worden door ze in de Project Browser te selecteren en te openen met een dubbelklik of rechtermuisklik en Open. Vergeet niet tijdelijk Views te verwijderen om zo het Project schoon en de Project Browser opgeruimd te houden. Meerdere Views kunnen naast elkaar weergegeven worden via Modify|Views > Tile Views of de sneltoets WT. Om terug te gaan naar de volledig weergave kan de Tab Views knop gebruikt worden. Vanuit een de Tab Views kan een View los gesleept worden om deze als losse window op bijvoorbeeld een tweede scherm te plaatsen.

Neem voor meer informatie contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 - 314 44 10.

 

Privacy- en Cookiebeleid