zoek en vind

Revit Roadmap: ontwikkelingen Revit

Over enkele maanden zal de nieuwe versie van Revit uitkomen. Deze versie zal net als de voorgaande versies weer een aantal vernieuwingen brengen.

Welke dit zullen zijn is nu nog niet bekend, maar Autodesk heeft wel de Roadmap voor Revit. In deze Roadmap staat waar men mee bezig is, wat de plannen zijn voor de toekomstige Revit versies en welke functies zijn verwerkt in Revit. Er worden regelmatig updates geplaatst in de Roadmap. De meest recente is van augustus 2017: Revit roadmap update. U kunt de nieuwe functies van versie 2018.2 hier vinden: revit 2018.2 update.  

Via Revit Idea kunnen gebruikers van Revit aangeven welke functies zij graag in Revit zouden zien. Sommige van deze suggesties worden verwerkt in toekomstige versies van Revit. In de Roadmap wordt aangegeven of een nieuwe of geplande functie bij Revit Idea vandaan komt. Dit wordt d.m.v. thema's met een kleurensysteem aangegeven.

Revit idea klein

De functies worden in de Roadmap gegroepeerd in de categorieën Revit Core, Architecture, MEP en Structure. Elke groep is vervolgens weer opgedeeld in de subgroepen zoals Automate, Connect, Modernize, Strengthen, Create, Optimize en Extend. Door deze indeling is de Roadmap duidelijk en overzichtelijk en is snel te zien wat er nieuw is en wat te verwachten valt.

De open publieke Roadmap geeft iedereen inzicht in de ontwikkelingen van Revit. Wel wordt pas bij het uitkomen van een nieuwe versie duidelijk welke functies werkelijk zijn toegevoegd. Het is nog even wachten op Revit 2019.

Neem voor meer informatie contact op met Eric Eelman: 020 - 314 44 10. 

Privacy- en Cookiebeleid