Graag wil ik me voorstellen als nieuwe medewerker van MacroCad. Mijn naam is Fons Bakker. Ik ben 53 jaar en sinds 1 oktober werk ik bij MacroCad. Ik ben als specialist Film en Video in eerste instantie verantwoordelijk voor de organisatie van een nieuwe beurs in Nederland: het AV Festival.

De afgelopen drie jaar ben ik channel manager geweest voor de resellers van Blackmagic Design producten in de Benelux bij de distributeur in Nederland. Voorafgaand aan deze periode heb ik mijn sporen verdiend als reseller in de media & entertainment markt. Gezamenlijk heb ik meer dan 24 jaar ervaring en kennis van film- en videoproducten in zowel de post-productie als de broadcastmarkt. Deze markt in continue in ontwikkeling. Bent u op zoek naar nieuwe oplossingen voor het maken van videoproducties? Ik wil u graag adviseren. U kunt mij bereiken op:

020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

FonsBakker

Privacy- en Cookiebeleid