Nieuwe Enscape versie 2.7 beschikbaar

Enscape Enscape

Enscape versie 2.7 is beschikbaar en bevat veel verbeteringen om het ontwerpproces te maximaliseren. Hieronder volgen een aantal nieuwe functies. 

Orthografische aanzichten

Deze aanvulling maakt het mogelijk om eenvoudig orthogonale doorsneden te maken en daarmee 2D plattegronden en doorsneden te creëren. 

orthografische aanzichten 300pixels

 

Weergave BIM data
Belangrijke BIM gegevens kunnen nu in Enscape weergegeven worden, zoals afmetingen, materiaalsoorten, hoeveelheden en zelfs prijzen. Deze functie is op dit moment alleen nog beschikbaar voor Revit en ArchiCAD.

weergave BIM data 300pixels

 


Uitbreiding bibliotheek
De Asset Library is uitgebreid met ruim 250 nieuwe gedetailleerde inhoud, zoals lampen en omgevingsgebouwen. Met de grotere collectie lampen is er meer keuze om realistische lichtpunten te plaatsen. Met de omgevingsgebouwen kan een ontwerp snel in een stedelijk omgeving gesitueerd worden.

uitbreiding bibliotheek 300pixels

Overige Features
• Batch Rendering: hiermee kunnen meerdere views tegelijkertijd gerenderd worden
• Renders reproduceren op basis van opgeslagen instellingen

Verbeteringen
• Verbeterde wolken en atmosferische effecten
• Verbeterde lichtvlakken (sphere, lijn en rechthoeken)
• Verbeterde schaduwen van semi-transparante oppervlakken


Deze verbeterde en uitgebreidere versie van Enscape is nu via ons te koop. Wilt u Enscape eerst proberen? Dan kunt u een 30 dagen trial downloaden: Trial Enscape. Neem voor meer informatie contact op met Eric Eelman: 020 - 314 44 10. 

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid