zoek en vind

Lumion 12

Lumion 12 is beschikbaar. Deze versie bevat diverse nieuwe mogelijkheden die het werken met Lumion nog makkelijker maken.

Uiteraard zijn de bibliotheken weer uitgebreid, maar nu ook wat anders gesorteerd. Het is nu eenvoudiger om variaties van een item te vinden. Daarnaast zijn er enkele kleine wijzigingen in de interface, waardoor het plaatsen of selecteren van objecten en groepen sneller werkt.

Enkele van de grotere aanpassingen zijn te vinden in de Volumetric Spotlight. Het is mogelijk om lichtbundels van een lichtbron zichtbaar te maken en zo meer sfeer toe te voegen. Dit is een effect (alleen voor Pro) dat per lamp ingesteld kan worden.

Verder is het nu mogelijk om materialen te maken met afbeeldingen voor kleur (diffuse/albedo), relief (normal) en displacement (dit kon al in Lumion 11.5). Daarnaast kan er ook een aparte afbeelding ingeladen worden voor de opacity en de glossiness. Hiermee kunnen materialen nog realistischer worden gerenderd.

Voor Lumion 12 gelden dezelfde systeemeisen als voor Lumion 11. Binnenkort houden we een Lumion webinar. Kijk voor alle informatie over Lumion op: Lumion3d.nl of neem contact met ons op: 020 - 314 44 10.

Privacy- en Cookiebeleid