Lumion 10 is beschikbaar

Onlangs is de nieuwe versie van Lumion uitgekomen. Lumion 10 staat volledig in het teken van verbeteringen op het gebied van visuele kwaliteit en workflow.

Zo is de foto mode verbeterd. De kwaliteit hiervan ligt nog dichter bij de werkelijke rendering, zodat u veel minder testrenderingen hoeft te doen. Verder bevat Lumion 10 een nieuwe displacement mapping mogelijkheid in 167 materialen. Dit zorgt voor extra geometrische details die worden toegevoegd op basis van de displacement afbeelding. Naast deze mogelijkheid is de bibliotheek uitgebreid met beter gedetailleerde 3D modellen van bomen en mensen. In totaal zijn er ruim 360 modellen toegevoegd aan de bibliotheek.

Andere uitbreidingen zijn:

  • Photomatching, hiermee kan uw ontwerp in een werkelijke foto van de omgeving worden geplaatst.
  • Er zijn hoogtedata toegevoegd aan Open Street Map, waardoor terrein met bergen en heuvels wordt overgenomen.
  • Een nieuwe methode voor het neerzetten van objecten, genaamd paint placing, waardoor een omgeving nog sneller gemaakt kan worden.

U kunt bij ons de volledige werkende Lumion Pro Trial versie aanvragen. Laat u verrassen door de snelheid en kwaliteit waarmee indrukwekkende presentaties gemaakt kunnen worden. Neem voor meer contact op met Joep van der Steen: 020-314 44 10.

www.lumion3d.nl

toevoegingenbibliotheek 350

 

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid