Kubity Pro: van app naar web

Kubity Kubity

Kubity Pro is een tool voor VR en AR interactie met SketchUp modellen. Dit was voorheen een app maar Kubity Pro gaat tegenwoordig verder als een webapplicatie.

De gebruiker kan inloggen op app.kubity.com en het SketchUp model via drag & drop uploaden naar de servers van Kubity. Bijkomend voordeel van de webapplicatie is dat de gebruiker altijd toegang heeft tot de laatste technieken van Kubity en dus geen productupdates meer hoeft uit te voeren.

Kubity GO
Het 3D model is vrijwel direct beschikbaar in de modelbibliotheek en kan het gedeeld worden via web en de gratis Kubity Go app voor Android of iOS. Hier kan de gebruiker, maar ook de klant het 3D model weer bekijken in fotorealistische virtual reality, augmented reality en screen mirroring.

Kubity Go voor Android
Kubity voor iOS

GO

Plugin rvt2skp
Omdat Kubity Pro alleen met SketchUp modellen werkt is er voor Revit gebruikers de rvt2skp plugin ontwikkeld. Hiermee kunnen Revit modellen simpel omgezet worden naar SketchUp, zodat ze vervolgens in Kubity gebruikt kunnen worden.

rvt2skp

Nieuw prijsmodel 
Licenties voor Kubity zijn per jaar af te nemen. Waar voorheen alleen een licentie voor een ongelimiteerd aantal exports beschikbaar was, zijn er nu ook kleinere pakketten beschikbaar tegen een aantrekkelijkere prijs:

Ongelimiteerde exports: €399,- excl. BTW per jaar
Maximaal 200 exports: €99,- excl. BTW per jaar
Maximaal 50 exports: €49,- excl. BTW per jaar

Licenties voor rvt2skp zijn apart beschikbaar kosten € 99,- excl. BTW per jaar, per gebruiker

Zowel Kubity Pro en rvt2ksp zijn gratis te proberen. Kijk voor meer informatie op: 
pro.kubity.com en rvt2skp.

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid