zoek en vind

Enscape 3.3

Enscape 3.3 is beschikbaar. Eric Eelman, vertelt meer over deze nieuwe update:

Enscape 3.3. bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen:

Site Context
Met deze gloednieuwe functie kan eenvoudig lokale context worden toegevoegd aan een ontwerp. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe een gebouw er op een locatie uit zal zien. Deze nieuwe functie bespaart veel tijd. Kijk voor meer informatie op: Site Context

Alpha Channel Export
Met Alpha Channel Export kunnen afbeeldingen gerenderd worden met het toegepaste alfakanaal, zodat je eenvoudig een geschikte achtergrond aan een ontwerp kunt toevoegen. Kijk voor meer informatie op: Alpha Channel Export.

Education Assets & Materials
Er zijn nieuwe collecties voor onderwijsprojecten. Zo is er bijvoorbeeld een reeks assets van klaslokaalmeubilair, speeltoestellen en materialen zoals akoestische panelen en DNA-helix. Kijk voor meer informatie op: Education Assets & Materials.

Enscape-venster Always on Top
Met het Enscape-venster Always on Top kun je aangeven of het BIM- of CAD venster bovenop moet.
Kijk voor meer informatie op: Enscape Venster Always on Top.

Materiaal overschrijven
Het uitwisselen van materialen vanuit de materiaaleditor is veel eenvoudiger geworden met ‘materiaal overschrijven’. Het handmatig importeren/exporteren van Enscape materialen is niet meer nodig. Materialen kunnen in ontwerpscènes snel vervangen worden voor Enscape materialen. Kijk voor meer informatie op: Materiaal overschrijven.

Transparante materialen in reflecties
Met deze functie kunt u objecten met transparante materialen in reflecties renderen.
Dit is is alleen beschikbaar voor grafische kaarten die raytracing ondersteunen, zoals de NVIDIA RTX-serie en de AMD RX6xxx-serie. Daarnaast zijn er verbeterde glas- en wateroppervlakken. Kijk voor meer informatie op: transparante materialen in reflecties.

Extra functies
Enscape 3.3 bevat onder andere: Camera Sync Optimization, Upload Migration, en SketchUp 2022 ondersteuning. Kijk voor meer informatie op: Enscape 3.3 blogartikel.

De Enscape update versie 3.3.1 is uitgebracht om Enscape ook met Revit 2023 te kunnen gebruiken. Kijk voor meer informatie op Enscape blog Revit

Neem voor meer informatie contact op met Eric Eelman: 020 - 314 44 10 of eDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Privacy- en Cookiebeleid