Items filtered by date: juli 2020

vrijdag, 31 juli 2020 07:57

Wat is nieuw in Revit 2021.1

De nieuwe tussentijdse AutodeskĀ® RevitĀ® versie 2021.1 is uit en deze biedt nieuwe functies, upgrades om de mogelijkheden uit te breiden en tegelijkertijd opties om problemen bij BIM-projecten te verminderen.

Published in Nieuws
donderdag, 23 juli 2020 08:19

SketchUp tips en trucs: Lines

In deze blog geven wij regelmatig leuke nieuwigheden en handige tips over SketchUp Pro. Deze keer gaat het over: Lines - Guide Lines, Line Types.

Published in Nieuws

Wat is het?

In Revit 2021 is er een verandering in de realistische visuele stijl (Realistic) doorgevoerd. In eerdere versies van Revit paste de Realistic Visual Style weergaves van materialen toe op de elementen in het model. In Revit 2021 worden in realistische weergaven en lichteffecten op het beeld toegepast (en dus niet op de elementen) terwijl u door het model beweegt. De nieuwe Realistic Visual Style past in real-time rendering toe op een weergave. In plaats van te wachten op een gerenderde view, kan nu gewoon de visuele stijl ingesteld worden op Realistic. Deze nieuwe Realistic Style combineert de materiaaleigenschappen van oude Realistic Style met de lichtkenmerken van de Ray Trace Style en geeft deze in real time weer.

Published in Nieuws
donderdag, 09 juli 2020 07:45

Revit Tips & Shortcuts: Override Graphics

In deze blog worden handige tips en shortcuts behandeld om de workflow in Revit makkelijker en sneller te maken. Met deze keer uitleg over Override Graphics in View.

Published in Nieuws
woensdag, 01 juli 2020 07:40

SketchUp tips en trucs: Make Unique

In deze blog geven wij regelmatig leuke nieuwigheden en handige tips over SketchUp Pro. Met deze keer: Make Unique Materials, Textures & Components

Published in Nieuws

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid