BIM 360 product updates

Autodesk heeft veel product updates uitgebracht voor BIM 360 producten. Wij hebben ze op een rij gezet:


BIM 360 Docs

 Bim 360 docs3

  • Via filters kunt u snel alleen werken met de documenten die u op dat moment nodig heeft. U kunt kiezen om bijvoorbeeld alleen bestanden, folders of bepaalde types of versies van bestanden te tonen.
  • Als een issue wordt aangemaakt op de bouwplaats via mobile devices en de locatie is ingevuld, dan kan een markering op de plannen worden gezet. Automatisch kunt u kiezen uit plannen die voor die locatie aangemaakt zijn. 

BIM 360 docs 2


BIM 360 Coordinate

  • Navisworks is nog beter geïntegreerd met BIM 360. Het is mogelijk om in Navisworks rechtstreeks modellen te openen van BIM 360 Coordinate. Beide werken met dezelfde cloud gegevens binnen Navisworks. Daardoor wordt altijd met de laatste versie gewerkt. Verder is de integratie op het vlak van issues verder uitgediept, zodat binnen Navisworks ook het BIM 360 communicatieplatform optimaal gebruikt kan worden.

BIM 360 coordinate

  • Clash management gebeurt altijd gestructureerd door specifieke sets van modellen (bijvoorbeeld staal versus vloeren & wanden) met elkaar te vergelijken. Deze sets (of Views) kunnen gebruikt worden om de clash analyse (Clash Matrix) te filteren. Ook kunnen in de clash omgeving clashes gegroepeerd worden op basis van één model ten opzichte van één of meer andere modellen. 


BIM 360 Build

  • Indien een probleem pas aangepakt kan worden na het opvragen van meer informatie, kan vanuit een BIM 360 Issue onmiddellijk een informatieaanvraag opgestart worden. Zo kunnen deze twee communicatieworkflows gezamenlijk en efficiënt gebruikt worden.
  • Er kunnen meerdere dagrapporten aangemaakt worden zodat men meer flexibiliteit heeft om voor meerdere zones of disciplines aparte dagrapporten aan te maken.

BIM 360 Build

  • Dagrapporten kunnen snel gefilterd worden op basis van tijd.

BIM 360 Build 2

  • Gesloten informatieaanvragen kunnen opnieuw geopend worden.

Neem voor meer informatie contact op met Eric Eelman: 020 - 314 44 10.

zoekfunctie

Privacy- en Cookiebeleid