Belangrijk nieuws over wat er verandert in SketchUp licenties

Op 2 juni 2020 heeft SketchUp ontwikkelaar Trimble een grote verandering aangekondigd in de manier waarop klanten SketchUp producten kunnen kopen. Vanaf 4 november 2020 zullen SketchUp Pro Classic, Permanente Licenties en Maintenance-vernieuwingen niet meer verkrijgbaar zijn.

Er zijn een aantal redenen waarom SketchUp over gaat naar producten op basis van abonnementen. Met een abonnement ontvangt u altijd de regelmatige updates en verbeteringen van SketchUp, onze toegewijde technische ondersteuning, geniet u van een vereenvoudigde autorisatie d.m.v. inloggen en heeft u op elk gewenst moment toegang vanaf meerdere apparaten. Bovendien krijgt u met een abonnement dezelfde SketchUp Pro als u gewend bent, maar dan met toegang tot meer producten en diensten:

● Trimble Connect Business voor onbeperkte cloud-opslag en samenwerken in de cloud;
● Viewers voor de Hololens, Virtual Reality en Augmented Reality;
● Overal toegang tot de Premium Browser versie van SketchUp.

Uw mogelijkheden
Als u in het bezit bent van een SketchUp Classic-licentie (Stand Alone Single User of Netwerk), dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Het zal blijven functioneren. Als u uw licentie(s) wilt omzetten in een Subscription, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Als u de Maintenance op uw Classic (permanente) licentie wilt verlengen of nog nieuwe wilt aanschaffen, dan kunt u dat doen tot en met 4 november 2020! *

* Let op: Na 4 november 2020 kunt u niet langer de Maintenance op uw Classic licentie verlengen en krijgt dus niet meer automatisch toegang tot de laatste versie zoals u gewend was. Maar, u kunt de laatste versie waarop u recht had zo lang gebruiken als u zelf wenst.

Vragen?
Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen u graag bij het begrijpen van deze wijzigingen en staan voor u klaar, ook voor andere productgerelateerde vragen.

 

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid