Autodesk Project Refinery Beta

Autodesk heeft een nieuw beta project: Project Refinery, dit is de opvolger van Project Fractal dat in januari 2019 gestopt is.

Project Refinery is een beta voor een generieke ontwerptool van Autodesk voor de architectuur-, engineering- en constructie industrie.  Het biedt gebruikers de mogelijkheid om Dynamo ontwerpen snel te verkennen en te optimaliseren. De volgende studies kunnen worden gedaan:

Patronenstudie
Architecten kunnen generatief ontwerp in Refinery gebruiken om het aantal panelen en paneelgebieden te minimaliseren voor de oppervlakten die in Revit gemaakt worden.

Floor Area Ratio-studie
Hiermee kunnen massastudies voor een gebouw in een stedelijke omgeving worden geëvalueerd.  Ook kunnen het aantal verdiepingen, vloeroppervlakte en geveloppervlakte geoptimaliseerd worden.

Panelisatie-onderzoek
Met dit onderzoek kunnen rasterontwerpen voor de bouwbaarheid, inclusief het totaal aantal panelen, paneelgebied en variatie in grootte geoptimaliseerd worden.  Refinery produceert panelen die uniformer zijn, dit resulteert in snellere fabricage en installatie.

Bovenstaande tools maken het mogelijk om ontwerpen te optimaliseren en hiermee ontwerpen sneller en beter te ontwikkelen. U kunt zich hier aanmelden voor Project Refinery (beta): https://www.autodesk.com/solutions/refinery-beta.

Neem voor meer informatie contact op met Eric Eelman:  020 - 314 44 10. 

Project Refinery 400

 

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid