Autodesk Account Update

Autodesk heeft afgelopen maand het Autodesk Account aangepast en enkele wijzigingen in het gebruikersbeheer aangebracht om de gebruikerservaring te verbeteren.

De volgende zaken zijn verbeterd:

Makkelijker gebruikers aanmaken. U kunt nu direct vanuit Outlook / Gmail e-mail adressen kopiëren en plakken, omdat de tekstopmaak veranderd is.
Een nieuwe 'Assign' knop. Om te vermijden dat software per ongeluk toegekend wordt, is de 'checkbox' vervangen door een 'Assign' knop.
Extra bevestiging producttoegang. Er is een bevestigingsscherm toegevoegd.
Update look and feel. De 'card' view is verwijderd. Gebruikers worden nu in een meer overzichtelijke 'list' view weergegeven.

1. Makkelijker gebruikers aanmaken

In plaats van een vast tekstvak dat extra handmatige inspanning vereist, bieden de nieuwe uitnodigingsopties een gemakkelijkere manier om uw gebruikers uit te nodigen:

Nodig één gebruiker uit per keer
Nodig meerdere gebruikers uit in één keer.

Uitnodigingenlijst kunnen nu rechtstreeks vanuit Outlook of Gmail gekopieerd en geplakt worden.
Oude formaat: Jane, Doe, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nieuw formaat: Jane Doe <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 Autodesk Account Update 1

Binnenkort:
Bulkimport: upload een CSV-bestand om een groot aantal gebruikers tegelijk toe te voegen.
Importeren om toe te wijzen: Upload een CSV-bestand om een groot aantal gebruikers tegelijk toe te voegen en toe te wijzen aan een specifiek product.

2. Een nieuwe 'Assign' knop

Om te voorkomen dat er per ongeluk wordt toegewezen, is de toewijzingsmogelijkheid aangepast van een vinkje naar een duidelijk gelabelde knop. Deze wijziging zal het ook gemakkelijker maken om te zien welke producten al aan de gebruiker zijn toegewezen.

 06 Autodesk Account Update 2

3. Extra bevestiging producttoegang

Producten met extra cloudservices en add-ons, zoals rendering, kunnen worden in- of uitgeschakeld voor individuele gebruikers. Om fouten te voorkomen, is een bevestigingsscherm toegevoegd waarmee de wijzigingen opgeslagen of geannuleerd kunnen worden.

06 Autodesk Account Update 3

4. Update look and feel

De kaartweergave is vervangen voor gebruikersbeheer in een lijstweergave, zodat eenvoudig gebruikers en producten gezocht en gesorteerd kunnen worden. De algemene look en feel van gebruikersbeheer is bijgewerkt om de Autodesk-accountervaring consistenter te maken op alle pagina's.

06 Autodesk Account Update 4

Bekijk de roadmap om te zien welke andere updates binnenkort komen!
Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid