Tijdens de tweedaagse SketchUp Basistraining leer je 3D ontwerpen te maken en te presenteren. De belangrijkste functies en mogelijkheden van SketchUp worden behandeld. De cursus wordt in kleine groepen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. De training kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, op locatie of online. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en Engelstalig. Wij zijn een officieel Authorized Training Center. Na voltooiing van de cursus ontvang je een MacroCad SketchUp Basiscertificaat. Na afloop van de training bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen, die betrekking hebben op onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld.

Cursusinhoud:

  • Leren werken met de gebruikersinterface. Openen, opslaan en navigeren door 3D modellen.
  • Tekenen van lijnen, bogen, cirkels, rechthoeken en polygonen.
  • Maken en aanpassen van 3D modellen. Voorzien van maatvoering en teksten.
  • Toepassen van kleuren en materialen, presentatiestijlen en schaduw.
  • Leren importeren en exporteren van 2D/ 3D bestanden en afdrukken naar verschillende media.

 

Trainer
Eric Eelman is onze Application Engineer. Hij heeft vijftien jaar ervaring als bouwkundig tekenaar.  Naast het geven van trainingen verzorgt Eric support.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Overzicht SketchUp trainingen