Kijk voor onze andere cursussen op:

Rhino cursussen V-Ray trainingenVisualisatietrainingen

Kalender

Revit Family cursus

Revit Family

Kies een andere datum
0
Revit_Family_cursus
Datum: 28 september 2022

Cursusoverzicht

De Revit Family cursus is voor architecten en bouwkundig tekenaars. Er wordt gewerkt met Revit Architecture. U leert hoe u bouwkundige objecten (families) kunt opzetten. De training duurt twee dagen. Het is mogelijk om ruimte te laten tussen de dagen, zodat u kunt oefenen met de geleerde stof. Op de tweede dag kunt u vervolgens gericht vragen stellen. De cursus kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en Engelstalig. Wij zijn een officieel ATC (Autodesk Authorized Training Center). Na voltooiing van de cursus ontvangt u een officieel Autodesk certificaat. Na afloop van de training bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen, die betrekking hebben op onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld.

Cursusinhoud

  • Referentievlakken- en lijnen: werken met referentievlakken- en lijnen, voor het opzetten van het raamwerk van een family.
  • Lengte- en hoekparameters: het aansturen van de referentievlakken en -lijnen met lengte- en hoekparameters.
  • Overige parameters: leren welke onderdelen van de family aangestuurd moeten worden en welke informatie de family moet bevatten.
  • 2D en 3D lijnen: leren welke functionaliteit beide lijnen hebben en wanneer ze worden toegepast.
  • Geometrie: het gebruiken van geometrievormen, zoals extrusions, blends en sweeps. De 3D vorm van een family wordt opgebouwd aan de hand van deze geometrievormen.
  • Categorieën en subcategorieën: Families worden door Revit herkend aan de hand van hun categorie. Onder categorieën vallen onder andere Doors, Windows, Columns en Furniture. Aan de hand van (sub)categorieën kunnen families of onderdelen daarvan in een weergave uitgezet worden. Tevens worden (sub)categorieën gebruikt voor het inregelen van lijndiktes.
  • Weergave-instellingen: de weergave van onderdelen aan- en uitzetten. Daarnaast leren om een familly per detailniveau te laten variëren (laag, middel en hoog).
  • Nesten van families: informatie van geneste families op juiste wijze doorlinken. Families kunnen in andere families toegepast worden (=nesten). Dit bespaart werk en verhoogt de eenduidigheid van de families, wat zeer belangrijk is voor het extraheren van informatie uit een project


Trainingskalender
20 en 22 december

Voor meer informatie en andere beschikbare data kunt u contact met ons opnemen: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Benodigde voorkennis
Revit basis

 

Alle datums


  • 20 december 2022 09:30

Powered by iCagenda

Privacy- en Cookiebeleid