ontwerp

ontwerp

AutoCAD
ontwerp

ontwerp

SketchUp Pro
ontwerp

ontwerp

Revit
ontwerp

ontwerp

Rhino
visualisatie

visualisatie

V-Ray
visualisatie

visualisatie

Chaos Cosmos
visualisatie

visualisatie

Rhino
visualisatie

visualisatie

Lumion
presentatie VR/AR

presentatie VR/AR

Lumion
presentatie VR/AR

presentatie VR/AR

Unreal Engine
presentatie VR/AR

presentatie VR/AR

Twinmotion
presentatie VR/ AR

presentatie VR/ AR

V-Ray
 

Revit Basiscursus

 Registratie gesloten
 
0
realistic_views_Revit
Categorie
Revit basis
Datum
16 november 2021 09:30
Telefoon
020 - 314 44 10
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Benodigde voorkennis
geen

Cursusoverzicht

De Revit Architecture Basistraining is voor architecten en bouwkundig tekenaars. De training duurt vijf dagen. Wij adviseren om de cursusdagen niet aaneensluitend te plannen. Voor het verwerken van de geleerde stof, is het raadzaam om ruimte te laten tussen de eerste drie en de laatste twee cursusdagen. De cursus wordt in kleine groepen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijk contact. De training kan op onze locaties in Amsterdam en Breda worden gegeven, bij u op locatie of online. Er is zowel Nederlandstalig als Engelstalig cursusmateriaal. Wij zijn een officieel ATC (Autodesk Authorized Training Center). Iedere cursist ontvangt een officieel Autodesk Certificaat na voltooiing van de cursus. Na afloop van de training bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen, die betrekking hebben op onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld.

 

Cursusinhoud

 • User Interface: volledig vertrouwd raken met de User Interface.
 • Starten van een nieuw project: template kiezen, bouwlagen aangeven en stramienen plaatsen.
 • Bouwkundige objecten (families): plaatsen en aanpassen van bouwkundige objecten (families) zoals wanden, deuren, ramen, vliesgevels, kolommen, vloeren daken en trappen.
 • Bekijken van het model: werken met doorsnedes, gevelaanzichten en 3D weergaven.
 • Documentatie: plaatsen van annotaties, het gebruiken van ruimtefuncties met labels en legenda’s, opzetten van detaillering, weergeven van bruto en netto vloeroppervlak, opzetten van plotbladen en het gebruiken van view templates.
 • Opzetten van tabellen: gegevens uit Revit halen via tabellen. Voorbeelden hiervan zijn afmetingen, oppervlakten, volumes, aantallen, brandwerendheid en/ of materiaal.
 • Ontwerpen: creëren van een massa voor vormenstudies, bepalen bruto vloeroppervlakken en zonnestudies. De massa wordt tevens als basis gebruikt voor het snel creëren van een bouwkundig model.
 • Presentatie: het gebruiken van een 3d ‘doorsnede doos’, plaatsen van een camera en het renderen van het model
 • Families: alle objecten die geplaatst worden in Revit worden families genoemd. Tijdens deze cursus wordt kort het principe uitgelegd van de opbouw van families. Aangezien families de fundamenten vormen van de software, is het zeer aan te raden om tevens de Family Training te volgen.


Trainingskalender
16, 17, 23, 24 en 30 november

 
 

Alle datums

 • 16 november 2021 09:30

Powered by iCagenda

Nieuws

 • Lumion 12
  Lumion 12 Lumion 12 is beschikbaar. Deze versie bevat diverse nieuwe mogelijkheden die het werken met Lumion…
 • V-Ray 5 voor 3ds Max
  V-Ray 5 voor 3ds Max Er is een nieuwe V-Ray 5 voor 3ds Max update beschikbaar. Dit is een gratis…

Over MacroCad

 • MacroCad biedt oplossingen op het gebied van ontwerp, visualisatie en presentatie (VR). Wij geven trainingen & cursussen, adviseren, helpen met implementatieprojecten, bieden support, ontwikkelen maatwerk en leveren software en hardware. Wij zijn een onafhankelijk specialist en adviseren over de best passende oplossing. Onze experts hebben veel kennis en ervaring van diverse toepassingsgebieden. Wij vinden persoonlijk contact en service belangrijk.

Cursussen en trainingen

Wij geven diverse cursussen en trainingen.  Naast basis- en verdiepende trainingen bieden we ook update-, maatwerk en introductiecursussen. Onze specialisten helpen u graag met het eigen maken van de software.

Trainingskalender

Klantervaring Sea Level

“Rhino is voor ons een makkelijk, snel en eenvoudig 3D te gebruiken Sketchbook waarin we zelf kunnen scripten en ontwikkelen."

Bastiën Ligthart van Sea level vertelt over hun ervaringen met Rhino: klantervaring Sea Level met Rhino.

Reborn Yachts RB 38 Insertscore.png website 600

Klantervaring Melse Tuinen

“SketchUp is een heel behulpzaam programma. Het eindbeeld dat ik mijn hoofd heb kan ik hiermee visualiseren en delen met klanten ”

 Anne Melse van Melse Tuinen vertelt over haar ervaringen  met SketchUp en V-Ray:  klantervaringen Anne Melse met SketchUp en V-Ray.

Tuinimpressie SketchUp kopie

MacroCad is official partner en Training Center voor

 

ARTChigh Autodesk Authorized Training Center logo   UATC LogoPNG W V Ray Certified Professional logo WSketchUp Authorized Training Vertical 

 

 

 

Privacy- en Cookiebeleid