ontwerp

ontwerp

AutoCAD
ontwerp

ontwerp

SketchUp Pro
ontwerp

ontwerp

Revit
ontwerp

ontwerp

Rhino
visualisatie

visualisatie

V-Ray
visualisatie

visualisatie

Chaos Cosmos
visualisatie

visualisatie

Rhino
visualisatie

visualisatie

Lumion
presentatie VR/AR

presentatie VR/AR

Lumion
presentatie VR/AR

presentatie VR/AR

Unreal Engine
presentatie VR/AR

presentatie VR/AR

Twinmotion
presentatie VR/ AR

presentatie VR/ AR

V-Ray

Revit Family cursus


Kies een andere datum
0
Revit_Family_cursus
Categorie
Revit Family
Datum
3 augustus 2022 09:30
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Benodigde voorkennis
Revit basis

Cursusoverzicht

De Revit Family cursus is voor architecten en bouwkundig tekenaars. Er wordt gewerkt met Revit Architecture. U leert hoe u bouwkundige objecten (families) kunt opzetten. De training duurt twee dagen. Het is mogelijk om ruimte te laten tussen de dagen, zodat u kunt oefenen met de geleerde stof. Op de tweede dag kunt u vervolgens gericht vragen stellen. De cursus kan op onze locatie in Amsterdam worden gegeven, bij u op locatie of online. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en Engelstalig. Wij zijn een officieel ATC (Autodesk Authorized Training Center). Na voltooiing van de cursus ontvangt u een officieel Autodesk certificaat. Na afloop van de training bieden wij een jaar lang gratis telefonisch support voor vragen, die betrekking hebben op onderwerpen die tijdens de training zijn behandeld.

Cursusinhoud

 • Referentievlakken- en lijnen: werken met referentievlakken- en lijnen, voor het opzetten van het raamwerk van een family.
 • Lengte- en hoekparameters: het aansturen van de referentievlakken en -lijnen met lengte- en hoekparameters.
 • Overige parameters: leren welke onderdelen van de family aangestuurd moeten worden en welke informatie de family moet bevatten.
 • 2D en 3D lijnen: leren welke functionaliteit beide lijnen hebben en wanneer ze worden toegepast.
 • Geometrie: het gebruiken van geometrievormen, zoals extrusions, blends en sweeps. De 3D vorm van een family wordt opgebouwd aan de hand van deze geometrievormen.
 • Categorieën en subcategorieën: Families worden door Revit herkend aan de hand van hun categorie. Onder categorieën vallen onder andere Doors, Windows, Columns en Furniture. Aan de hand van (sub)categorieën kunnen families of onderdelen daarvan in een weergave uitgezet worden. Tevens worden (sub)categorieën gebruikt voor het inregelen van lijndiktes.
 • Weergave-instellingen: de weergave van onderdelen aan- en uitzetten. Daarnaast leren om een familly per detailniveau te laten variëren (laag, middel en hoog).
 • Nesten van families: informatie van geneste families op juiste wijze doorlinken. Families kunnen in andere families toegepast worden (=nesten). Dit bespaart werk en verhoogt de eenduidigheid van de families, wat zeer belangrijk is voor het extraheren van informatie uit een project


Trainingskalender
11 en 12 mei
22 en 23 juni
3 en 4 augustus
28 en 29 september
9 en 10 november
21 en 22 december

Voor meer informatie en andere beschikbare data kunt u contact met ons opnemen: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
 

Alle datums

 • 11 mei 2022 09:30
 • 22 juni 2022 09:30
 • 3 augustus 2022 09:30
 • 28 september 2022 09:30
 • 9 november 2022 09:30
 • 21 december 2022 09:30

Powered by iCagenda

Nieuws

Over MacroCad

MacroCad biedt oplossingen op het gebied van ontwerp, visualisatie en presentatie (VR). Wij geven trainingen & cursussen, adviseren, helpen met implementatieprojecten, bieden support, ontwikkelen maatwerk en leveren software en hardware. Wij zijn een onafhankelijk specialist en adviseren over de best passende oplossing. Onze experts hebben veel kennis en ervaring van diverse toepassingsgebieden. Wij vinden persoonlijk contact en service belangrijk.

Cursussen en trainingen

Wij geven diverse cursussen en trainingen.  Naast basis- en verdiepende trainingen bieden we ook update-, maatwerk en introductiecursussen. Onze specialisten helpen u graag met het eigen maken van de software.

Trainingskalender

Klantervaring Sea Level

“Rhino is voor ons een makkelijk, snel en eenvoudig 3D te gebruiken Sketchbook waarin we zelf kunnen scripten en ontwikkelen."

Bastiën Ligthart van Sea level vertelt over hun ervaringen met Rhino: klantervaring Sea Level met Rhino.

Reborn Yachts RB 38 Insertscore.png website 600

Klantervaring Melse Tuinen

“SketchUp is een heel behulpzaam programma. Het eindbeeld dat ik mijn hoofd heb kan ik hiermee visualiseren en delen met klanten ”

 Anne Melse van Melse Tuinen vertelt over haar ervaringen  met SketchUp en V-Ray:  klantervaringen Anne Melse met SketchUp en V-Ray.

Tuinimpressie SketchUp kopie

MacroCad is official partner en Training Center voor

 

ARTChigh Autodesk Authorized Training Center logoUATC LogoPNG W SketchUp Authorized Training Vertical V Ray Professional Logo Colour White RGB 

Privacy- en Cookiebeleid