BouwConnect heeft een leveranciersbibliotheek ontwikkeld, die een grote hoeveelheid aan gespecificeerde producten bevat van diverse fabrikanten. De bibliotheek bevat 2D componenten van AutoCAD (LT) en 3D componenten van Revit. Handig is dat u vanuit het product in de tekening of het model meer informatie kunt vinden. Hierbij kunt u denken aan: een bestektekst, bouwfysische eigenschappen, algemene productomschrijvingen, informatie over de fabrikant, productdocumentatie en globale kosteninformatie.

Een groot voordeel van de bibliotheek is tijdsbesparing, doordat u als het ware ‘kant en klare bouwdelen’ kunt toevoegen aan uw tekening of model. De bibliotheek is breed opgezet en gericht op alle disciplines in de bouw en alle gangbare softwareformaten. Tevens wordt er IFC-informatie geleverd. Daarnaast is het mogelijk om combinaties van bouwdelen te maken. Elke variant wordt net als de enkelvoudige bouwdelen voorzien van een speciale code: de WUID (Warehouse Unique IDentifier). Dit is de sleutel tot alle informatie met betrekking tot het betreffende bouwdeel, waardoor u onder andere eenduidig kunt communiceren met partners.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020 - 314 44 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

terug

Breadcrumbs

Zoek&Vind

Privacy- en Cookiebeleid