Revit Live Autodesk Live

Tegenwoordig worden steeds meer projecten in VR (of AR) gepresenteerd. Met Revit Live/ Autodesk Live kunt u dit gemakkelijk zelf doen. Beide productnamen worden voor hetzelfde product naast elkaar gebruikt. Met Revit Live kunt u eenvoudig indrukwekkende bouwkundige visualisaties maken.

Na de installatie van Revit Live treft u de GO Live knop bij de Add-ins tab in Revit. Via deze knop kunt u het model direct vanuit Revit naar Revit Live te sturen. Dit loopt via een Cloud service. Het model is binnen enkele minuten klaar en kan vervolgens gedownload worden naar Revit Live.

 

Revit model live ready for editor Type Revit Live

 

Het BIM model kan zo eenvoudig omgezet worden naar een indrukwekkende visualisatie, maar Revit Live kan ook overweg met de BIM informatie. Deze BIM gegevens worden automatisch overgezet en zijn direct te bereiken in Revit Live.

Het Revit model wordt geplaatst in een virtual reality omgeving en kan met (of zonder) behulp van VR tools beleeft worden. Er kan door het ontwerp genavigeerd worden en tijdens het navigeren bewegen boombladeren en figuren. Tevens kunnen er aanpassingen in licht en schaduw gedaan worden. Ook is het mogelijk om het jaargetijde te wijzigen om zo de gewenste sfeer te creëren. Om dit te versterken kan een unieke renderstijl toegepast worden om zo een eigen presentatiestijl te ontwikkelen. Vervolgens kan een animatie gemaakt worden.

Met Revit Live kunt u op een makkelijke en snelle manier uw ontwerpen visualiseren, in VR tonen en presenteren. Revit Live services zijn verkrijgbaar als abonnement. Met een gratis test versie kan het product eerst dertig dagen geprobeerd worden: https://www.autodesk.nl/products/revit-live/free-trial

Meer info vindt u in de volgende video’s :
Revit Live Demo
Explore your BIM model with Revit Live
Move from BIM to VR with Revit Live

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020-314 44 10.

Breadcrumbs

Privacy- en Cookiebeleid